3 min leestijd

Collega in beeld

“Je doelen halen gaat niet zonder slag of stoot.” 

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Halverwege 2021 begint Aron Zeijlmans als service engineer bij Tallpack International. Drie jaar later zit hij nog steeds goed op zijn plek en smaakt zijn baan in de buitendienst nog altijd naar meer. “De uitdaging is dat je storingen en problemen bij de klant elke keer weer oplost. Op zo’n manier dat je bij het weggaan hoort: bedankt voor je service.” 

“Oorspronkelijk kom ik uit de theaterwereld, waar ik ben afgestudeerd als lichttechnicus. Na mijn studie heb ik drie jaar als servicemonteur bij een ander bedrijf gewerkt.” In zijn Tallpack jaren heeft Aron een flinke groei doorgemaakt. “Ik ben drie jaar geleden begonnen als ‘junior’ monteur en heb in de afgelopen tijd veel geleerd, gezien en meegemaakt, waardoor ik mezelf nu wel meer ervaren mag noemen. Ik weet nog dat ik hier net werkzaam was en mijn allereerste grote storing op een machine meemaakte. Die machine zat voor mij toen nog niet in het kennispakket en ik heb de storing toen toch op weten te lossen. Meer dan eerst kan ik nu zelfstandig tot oplossingen komen, wat goed van pas komt want klanten willen zo kort mogelijk stilstaan.”  
 

Oplossen en groeien 
Die juiste oplossing bestaat volgens Aron uit een aantal vaste elementen. “Allereerst moet je het probleem bestuderen en vinden wat nodig is om het probleem op te lossen. Dan ga je kijken naar de middelen die je daarvoor tot je beschikking hebt. En vervolgens is het een kwestie van snel en effectief toewerken naar het einddoel: een werkende machine of verpakkingslijn. In een vakgebied dat zich blijft ontwikkelen, wil Aron zelf evenmin stilstaan. “Ik ben heel leergierig aangelegd en daardoor altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zo wil ik binnenkort beginnen aan een opleiding voor PLC-besturing. Ik ben heel erg enthousiast over de toekomst en ik hoop mezelf nog volop binnen Tallpack te kunnen ontwikkelen.” 

Doelen halen 

“Ik kijk uit naar een lange en fijne toekomst binnen het bedrijf.” Het motto van Aron laat zien dat hij bereid is daarvoor te werken. “No life without a fight betekent dat ik blijf streven naar doelen die ik voor mezelf zet. Dat gaat meestal niet zonder slag of stoot.”